Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VOLTURI

          Ez a leghatalmasabb vámpírcsalád. A vámpírfajon belül királyi és uralkodó családnak számítanak. Szabályokat és törvényeket hoznak és feladatuk a törvényszegők megölése. Két fő szabályuk van ami minden vámpírra vonatkozik az egész világon:
                        -nem fedhetik fel kilétüket, nem tudathatják az egyszerű emberekkel, hogy ők valójában micsodák.
                                      -csecsemőt, vagy kisgyermeket nem változtatnak át vámpírrá és két vámpír nem hozhat létre vámpírgyermeket, mert a kis vámpír még nem tudná felfogni létének értelmét, így nem tudná kontrollálni a szomját.

 

            A Volturinak 3 alapítója van,akik már több,mint 3OOO évesek:Aro,Marcus és Caius. Különleges képességeik lenyűgözőek,nagyon erősek és érzékeik kifinomultak.A 3 vezető mellett társak,feleségek,rokonok és testőrők együtt alkotja a klánt,létszámuk nem ismert. A Volturi erős és legyőzhetetlen,így Edward megfontolt szándékával, hogy öngyilkos akar lenni,csakis hozzájuk fordulhat. 

 

 

 volturi.png

21o0hhk.jpg

Aro:

 

  Ő az egyik alapító. Haja hollófekete és hosszú, bőre áttetsző és hófehér akár a hagymahéj. Különleges képessége, hogy akárcsak Edward, gondolatolvasó, de neki fizikai kapcsolatba kell lépnie azzal a bizonyos személlyel, akinek a gondolatait meg akarja tekinteni, viszont akkor az egész múltját, valaha volt összes gondolatát látja. Felesége Sulpicia. Közvetlen és barátságos természetűnek tűnik.

 

Marcus:

wlyxvq.jpg

                                Volterrában szentként tisztelik, egy legenda szerint ugyanis ő űzte el a vámpírokat.Kinézete hasonló a másik két Volturi tagéhoz, de érdeklődése merőben eltér társaitól.Leginkább az unalom és a közöny jellemzi.Képessége, hogy képes felmérni az emberek közötti kapcsolatot legyen szó barátságról,szerelemről avgy szeretetről.Edward és Bella  sorsa különösebben nem érdekli őt, viszont az Újhold-ban meglepve tapasztalja milyen erős kötelék alakult ki köztük.Felesége neve:Didyme volt,aki azonban meghalt.   

vdpggk.jpg

 

 

 
Caius:
 
 

 

 

      Ő a Volturi harmadik alapító tagja.Hosszú szőke haja és meglehetősen szép arca van.Nem szívleli Bellát.Athenodora a felesége.Bár ők hárman alapították a Volturit az ídők során több kiemelkedő képességű vámpírt gyűjtöttek maguk köré.

 
  Jane:2is86px.jpg

 

 

 

          Az Őrzők tagja, aki különleges tehetséggel megáldott.Aro maga változtatta át egészen fiatalon.Alkata fiús, de szemei és ajkai láttán enm kétség, hogy nő.Egy szó amit kimond:-KíN-a másik személynek borzalmas fájdalat okoz.Gondolat útján képes fájdalmat okozni áldozatának, képességét élvezettel használja. mondhatni élvezi ha valakit szenvedni lát.Bella immúnins rá.Ikertestvérével, Alec-kel együtt a Volturi testőrség legfontosabb embere.

2sb7cwl.jpg

 

 

Alec:

 

 

        Ő is az Őrzők tagja, fiatal és szintén Aro változtatta át.Ikertestvére Jane-nek.Megfontoltabban használja képességét, mint Jane.Áldozata elveszti minden érzékelését,mint például:hallás,látás,érzékelés (ezt akkor szokta alkalmazni amikor a Volturi kegyes napja van, így fájdalom nélkül elpusztíthatják áldozataikat).Ezt egyszerre több emberre is ki tudja terjszeteni bizonyos ideig.              

 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 85433
30 nap: 3497
24 óra: 142