Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJSZÜLÖTT KLÁN

 

   Victoria  elveszítette szerelmét James-t, ezért bosszúra szomjazik s Bella csak a vérfarkasoknak köszönheti, hogy  életben maradt. Victoria minden követ megmozgaz annak érdekében, hogy megölje Bellát így Edward is érezze azt amit Ő. Victoria tehát visszatért. S elhozza minden idők egyik legnagyobb vámpírhadseregét. Azok az újszülöttek akike Seattle-ben változtatott át vezetőjükként tisztelik Victoriát. Nem kell tanítani őket, hiszen ekkor még nagyon gyorsak és kifejezetten erősek. Victoria erre épít. Elsőként Rilyet változtatja át akit becsap,azt hazudja neki,hogy szerelmes belé! A Vámpír hadsereg megindul Forks felé. a Cullenek nagy veszélyben vannak az újszülöttek több mint 20-an vannak az ő létszámuk pedig 7ről 6-ra csökken Bella kérésének köszönhetően! Carlisle Tanyaékat kéri segítségül, de ők nem jönnek csak 1 feltétellel: Laurent 1 évig tanyaéknál élt és beleszeretett az egyik ott élő vámpírba, Irinába. Mivel a vérfarklasok megölk Laurentet így azzal a feltétellel jönnek ha a vérfarkasokat megölik. Carlislenak eszében sincs az, hogy az ősi viszályt tovább veszítse így Tanyaék segítsségéről le kell mondanikuk. Így egy rövid időre az ellenségekből szövetségesek válnak így a Vérfarkasok Cullenék oldalán kűzdenek a végsőkig....

 

 riley_klanja.jpg

 

 

Riley Biers:

riley.jpg

Született: 1986. október 8.

Átalakulásának ideje: 2005. 04.13. 19 éves korában

Átalakítást végezte: Victoria

Születési helye: Santa Fe, Új-Mexikó

Haja színe: Szőke

Szeme színe: Barna (emberként), vörös/fekete (vámpírként)

Magassága: 190cm

Különleges képességei: Nincs neki.

Családi kapcsolata/kapcsolata más vámpírokkal: Victoria újszülöttekből álló klánját irányította.

      Mint egy vámpír, Riley  magas és izmos, élénk vörös a szeme és szőke haja van. Victoriaváltoztatta át. Mikor eltűnt szülei keresni kezték őt de nem találták meg.Ő segít Viktóriának vezetni az újszülött vámpírhadseregét. Ő végzi a munkájáthűségesen, mert Viktóriába szerelmes. Viktória, úgy tesz, mintha viszont szeretné a fiút. A csata, azújszülöttek hadserege és a Cullenek közt végénmegsemmisült mert Viktória nem jól végezte a dolgát és a hadserege kezelhetetlenné vált és szét szóródtak. Edward megprópálja meg győzni Riley-t hogy Viktória nem szereti őt és csak hazudott neki, majd a háború végén meg öli őt.De a fiú nem hitt neki, és amikor elfogták őt Viktóriához kiabált hogy segítsen neki, de Viktória nem fegyelt rá ,és Riley meg halt.

 

 

Bree Tanner:

bree.jpg

Született: 1990. március 11.

Átalakulásának ideje: 2006. március 11. 16 éves korában

Átalakítást végezte: Victoria

Születési helye: Las Vegas, Nevada

Haja színe: Sötétbarna

Szeme színe: Barna (emberként), élénkvörös/fekete (újszülött vámpírként)

Magassága: 155cm

Különleges képességei: Nincs neki.

Családi állapota/kapcsolata más vámpírokkal: Riley újszülöttekből álló klánjába tartozott.

      Bree volt az az ifjú újszülött vámpír akit Victoria változatott át.A küzdelem végén egyedül ő marad életben, megadta magát ezáltal élt Carlisle ajánlatával.Küzdőtt az arca, remegett a fájdalomtól de nem akart harcolni Cullenékkel.Ezek után jött a Volturi s Jane különleges képességét használva megkinozta Bree-t, kiszedte belőle a kivánt információt,majd közölte, hogy ártana a hírnevüknek ha életben hagynák.És Félix megtette az anygalarcú Jane parancsát, megölte az ifjú egy a sorsát el nem kerülhető újszülött vámpírt, Bree-t.

 

 
 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 210439
30 nap: 1352
24 óra: 43