Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NOMÁD VÁMPíROK

 

twilight_james_crew_poster.jpg

 
 
 
Ezeknek a vámpíroknak a szemük színe ugyanúgy feketére(ha éhesek)-vörösre változik,mint a Volturi tagjainak.Ellentétben a Volturival ők vándorolnak,sosem maradnak egy helyen,általában a vámpírok nem tudnak helyhez kötötten élni, letelepedni.Változásra van szükségük. Szeretik az erdőt, mivel búvóhely számukra és persze tápanyag forrás. Emberi véren élnek.Nagy távokat képesek megtenni és így fejlesztik nyomkövetésüket, vagy egyéb vámpír képességüket, érzékeiket.

 

 

JAMES

 

 alkonyat_james_vampir.jpg

  Név:James
 Született:ismeretlen
 
 Átváltoztatásának időpontja:ismeretlen
 
 Csoport:Nomád vámpírok (saját klánja)
 
  Haja színe:szőkés-barna
 
  Szeme színe:vörös/fekete
 
 Különleges képessége:nyomkövető  
Családi állapot:Victoria párja
 
 
    James Victoria társa. A csapatában még Laurent van, végig azt a látszatot keltik, hogy Laurent a vezér de igazából James. Ruhájuk átlagos kirándulós öltözet: farmer, ing (de cipőt nem hordanak és a ruhájuk és elkopott). Cullenekkel ellentétben nekik vérvörös szemeik vannak,mert ők nem taroznak a "vegetáriánus" vámpírok közé, emberi vérrel táplálkoznak. James különleges képessége a nyomkövetés, így amikor megérezte Bella illatát és Edward megvédte a lány életét, úgy döntött Bellát fogja üldözni, azért mert Bellának ínycsiklandó illata van és azért, mert Edward élete egyik legizgalmasabb vadászatát kínálta neki. A végén Edward és családtagjai megölik.

   

VICTORIA

victoria_647027_34984.jpg

  

 

Név:Victoria

 

Született:ismeretlen

Átváltoztatásának időpontja:ismeretlen

Csoport:Nomád vámpírok (James klánja)

Haja színe:vörös

Szeme színe:vörös/fekete

Különleges képesség:nagyon jól menekűl

Családi állapot:James párja

 

     James párja. Szeret baseballozni.Mezitláb jár, szőrmét visel.Égvörös haja van,nagymacsak szerű nő.Jól tud taktikázni,mindig kitér a farkasok elöl.Jól tud nyomokat keresni és mindig tudja mikor kell elmenekülnie.Kegyetlen tud lenni és Bellát is kegyetlen módon akarta megölni.Nagyon szívén viseli James halálát,hisz még ő változtatta át egy sikátornál.Ezért bosszút esküszik.James-el a Cullen család végzett,mivel megakarta ölni Bellát.Úgy gonolta Edward-on bosszúlja meg James halálát, így megakarja ölni Bellát, hogy Edward is érezze amit ő érzett akkor amikor elveszitette James-t.A vámpírok életükben egyszer választanak párt maguknak. Laurentet fogadja fel,hogy keresse meg Bellát, miközben ő sereget épít Seattleben. Új párja Riley,akit csak azért használ fel,hogy megtalálja Bellát, miközben csak egy célja van: megölni Bellát. Végül a nagy bosszúvágy miatt elbukik.  Laurent a farkasok ölik meg mikor végezni akart Bellával.

  

LAURENT

 


laurent.jpg

Név:Laurent
Született:ismeretlen
 Átváltoztatásának időpontja:ismeretlen
Csoport:Nomád vámpírok (James klánja)
 Haja színe:Sötét barna
Szeme színe:vörös/fekete
Különleges képesség:nincs
Családi állapot:nagyon jóba voltak Irinával de mielőtt kialakulhatott volna a szerelem Laurent meghalt.

 

     Laurent Jamesel és Victoriával él.Sötétbarna bőre és vérvörös szemei vannak.Különleges képességel nem rendelkezik.Mikor James elkezd Bellára vadászni ő figyelmezteti  a Cullen családot, hogy James nagyon veszélyes és Victoriát se becsüljék le.Ő nem vesz részt a vadászatban, hanem elköltözik Tanyaékhoz. hogy kiprobálja azt az életet ahogy ők és Cullenék élenk.Később újra feltünik mikor csatlakozott őjból Victoriához, megölik a vérfarkasok, mikor megprobálja megölni Bellát.

 

 
 
 
 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 154389
30 nap: 3194
24 óra: 71